Om oss

Dryridge Design inriktar sig på att skapa en bra arbetsmiljö i lätta och tunga arbetsfordon samt bussar. Kundanpassningar av fordon med allt vad det innebär med byggnationer och teknik är vår specialitet och vi kan erbjuda lösningar som passar dig oavsett fordon eller hytt-typ.

Vi är en auktoriserad service- och installationsverkstad för både villkorade och yrkestrafikanvända alkolås sedan januari 2004. Vi har också bra lösningar för ditt fordon när det gäller multimedia så som ljudanläggningar, navigering, dvd, internet med mera.

Lite historia
Företaget startades 1997 och drevs som enskild firma av Roger Lundholm. 2003 ombildades företaget till AB och 2004 anställdes den första personen och har sedan vuxit i långsam takt.

Under åren 1997 > 2003 var verksamheten mest inriktad på utrustning av tunga lastbilar. Roger levererade och installerade stora mediautrustningar direkt till Scaniafabriken i samarbete med Svempas i Stockholm. Dessa lastbilar har sedan levererats ut till ett antal olika länder. 2002/2003 var leveransen riktad till Italien med drygt 200 lastbilar som var rejält utrustade, de gick under namnen ”Top Class” och ”The King”.

2004 byggdes lilla verkstaden där vi nu har kundmottagning, kontor, fikarum, toalett & dusch, ”snickerian” och utrustningsplats för ett fordon. 2010 revs den gamla stora verkstaden och den nya huskroppen har sedan tagit form och är ett rejält lyft vad gäller utrymmen åt alla håll, samt ljus och uppvärmning/klimat/miljö. Företagets målsättning är inte att utrusta så många fordon som möjligt, utan att de fordon vi utrustar ska bli riktigt bra istället.

Företaget har inte dragit på sig onödiga drift- och ”overheadkostnader”, vilket i sin tur ger oss möjlighet att lägga ner lite extra tid på detaljer och lösningar, mer för pengarna helt enkelt.

Net Shop